02188895395

info@mtiba.org.ir

در نشست هم اندیشی تاب‌ آوری در صنعت ساختمان مطرح شد؛ دانش‌ بنیان‌ ها به قلب صنعت ساختمان می‌ آیند

1405-04-30
6مشاهده
مدیر سایت

به گزارش روابط عمومی انجمن تولیدکنندگان و فناوران ساختمان به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی؛ صنعت ساختمان قرار است امسال با تقویت نقش شرکت‌ های دانش‌ بنیان، فناوری‌ های نوین و هوشمند سازی، مسیر تازه‌ ای برای افزایش تاب‌ آوری خود دنبال کند. در نشست «هم‌ اندیشی تاب‌ آوری صنعت ساختمان» که با حضور تشکل‌ های حرفه‌ ای مهندسی به میزبانی توسعه مهندسی ساختمان در ساختمان دادمان برگزار شد، مسئولان وزارت راه و شهر سازی از برنامه‌ ریزی برای برگزاری بیست‌ و ششمین نمایشگاه صنعت ساختمان از ۲۷ تا ۳۰ مرداد خبر دادند و بر تجاری‌ سازی فناوری‌ های نوین در این حوزه تأکید کردند.

در این نشست، نمایندگان بخش خصوصی و تشکل‌ های مهندسی درباره محور هایی مانند ضوابط و صلاحیت‌ های حرفه‌ ای، بیم، هوش مصنوعی، مصالح و فناوری‌ های نوین، داده، تأمین مالی، صندوق بیمه و سازوکارهای سیاست‌ گذاری و پیگیری مصوبات به بحث و تبادل نظر پرداختند.

یکی از موضوعات مهم جلسه، توسعه هوشمند سازی در صنعت ساختمان و استفاده از فناوری‌ های نوین در اجرای طرح‌ های حمایتی مسکن بود؛ موضوعی که می‌ تواند کیفیت ساخت‌ و ساز و تاب‌ آوری این بخش را افزایش دهد.

بر اساس اعلام دفتر توسعه مهندسی ساختمان، بیست‌ و ششمین نمایشگاه صنعت ساختمان امسال با مشارکت بخش خصوصی، اتاق تعاون و همراهی وزارت راه و شهر سازی از ۲۷ تا ۳۰ مرداد در تهران برگزار می‌ شود. در این نمایشگاه علاوه بر معرفی ظرفیت‌ های صنعت ساختمان، نشست‌ های تخصصی با محور هایی مانند تأمین مالی، صنعتی‌ سازی، اجاره‌ داری حرفه‌ ای و برنامه‌ های بخش مسکن برگزار خواهد شد.

معرفی مصالح و محصولات ساختمانی دارای ظرفیت صادراتی نیز از دیگر برنامه‌ های این نمایشگاه است. قرار است بخشی از توانمندی‌ های تولیدکنندگان داخلی که قابلیت حضور در بازارهای خارجی را دارند، در جریان بازدید وزیر راه و شهر سازی و معاونان این وزارتخانه به نمایش گذاشته شود.

در این نشست همچنین بر حضور گسترده شرکت‌ های دانش‌ بنیان در نمایشگاه امسال تأکید شد. نمایشگاه امسال با حضور انجمن‌ های صنفی انبوه‌ سازان و شرکت‌ های دانش‌ بنیان برگزار می‌ شود و در بخشی از این نمایشگاه نشست‌ های تخصصی با محوریت تاب‌ آوری در صنعت ساختمان تدارک دیده می‌ شود. لهون اسدی، مدیرکل دفتر توسعه مهندسی ساختمان، با اعلام آمادگی وزارت راه و شهر سازی برای همکاری با بخش خصوصی، تقویت حضور شرکت‌ های دانش‌ بنیان را گامی برای عملیاتی شدن تجاری‌ سازی فناوری در صنعت ساختمان دانست.

علاوه بر این،  بر ضرورت به‌ روز رسانی برخی قوانین حوزه ساخت‌ و ساز، تقویت نقش بخش خصوصی و تشکیل کمیته‌ های تخصصی ذیل کار گروه تاب‌ آوری صنعت ساختمان برای پیگیری موضوعات مختلف این حوزه تأکید کردند.

دسته: اخبار


برچسب ها:

نظرشما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

نوشته های مرتبط


گزارش تصویری کنفرانس ملی راهبردهای اقتصاد مسکن، انبوه‌سازی و معماری پایدار . . .

1دقیقه
ادامه مطلب

گزارش کامل افتتاح دومین نمایشگاه بین المللی فناوری های نوین ساخت و ساز . . .

1 دقیقه
ادامه مطلب

جزییات کامل برگزاری دوره آموزشی اجرا و نظارت سیستم قاب سبک فولادی (LSF) . . .

1 دقیقه
ادامه مطلب

بررسی و هم‌افزایی در مسیر توسعه: نشست مشترک هیأت‌رئیسه و هیأت‌مدیره انجمن تولیدک . . .

1 دقیقه
ادامه مطلب

گزارش روابط عمومی انجمن تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان سومین گردهمایی عموم . . .

1 دقیقه
ادامه مطلب